Heel wat pittige duels in de confrontatie tussen coleiders Diegem Sport en Eendracht Aalst. Hier tracht kapitein Cedric Mertens (rechts) bezoeker Ibrahim Mbaye af te houden.
Volledig scherm
Heel wat pittige duels in de confrontatie tussen coleiders Diegem Sport en Eendracht Aalst. Hier tracht kapitein Cedric Mertens (rechts) bezoeker Ibrahim Mbaye af te houden. © Hans Deveuster

Na zware week houdt Diegem Sport coleider Aalst in bedwang

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BMet Diegem Sport en Eendracht Aalst stonden twee teams tegenover elkaar die na twee speeldagen het maximum van de punten telden. Het duel eindigde op een billijk gelijkspel, een knap resultaat voor de thuisploeg na een zware week.

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.