Julie Van de Velde reed in Waregem solo naar de tweede plaats, haar tweede zilveren plak in vier dagen.
Volledig scherm
Julie Van de Velde reed in Waregem solo naar de tweede plaats, haar tweede zilveren plak in vier dagen. © BELGA

Na zilver op BK tijdrijden, nu ook zilver op de weg voor Julie Van de Velde: “Tweemaal het hoogst haalbare”

WIELRENNEN VROUWEN ELITETweede zilveren medaille in vier dagen voor Julie Van de Velde (28). Nadat ze vorige woensdag in Ingelmunster tweede werd op het BK tijdrijden botste ze zondag in Waregem opnieuw op Lotte Kopecky, die solo naar haar tweede wegtitel snelde. Van de Velde reed eveneens alleen naar plaats twee.

 1. Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”
  Voetbal 3NA

  Bart De Durpel speelt zondag met Voor­de-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

  Ze hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.