Ook Jens Vos maakt de overstap van KFC Diest naar FC Averbode-Okselaar.
Volledig scherm
Ook Jens Vos maakt de overstap van KFC Diest naar FC Averbode-Okselaar. © MGD

Na vier anderen maakt nu ook Jens Vos de overstap van KFC Diest naar FC Averbode-Okselaar. “Ik kwam niet meer overeen met de visie van de trainer”

voetbal tweede provinciale AOpnieuw verrassend nieuws bij derdeklasser KFC Diest, waar dinsdag bekendgemaakt werd dat nu ook Jens Vos per direct de overstap maakt naar de buren van FC Averbode-Okselaar. Opmerkelijk, want na Benji Commers, Steven Van Braeckel, Wouter Janssens en Tibo Dierickx is Jens Vos nu al de vijfde speler die de Warande ruilt voor de ambitieuze tweedeprovincialer.

 1. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
  Futsal eerste nationale

  Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

  Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.