Op het podium van de afvalling werd winnaar Fabio Van den Bossche geflankeerd door Jan Willem van Schip (tweede) en William Perrett (derde).
Volledig scherm
Op het podium van de afvalling werd winnaar Fabio Van den Bossche geflankeerd door Jan Willem van Schip (tweede) en William Perrett (derde). © Geert De Rycke

Na valse start boekt Fabio Van den Bossche enige Belgische zege in International Belgian Track Meeting

baanwielrennenIn een hoogstaande internationale meeting zorgde Fabio Van den Bossche (20) voor de enige Belgische overwinning. Op de slotdag van deze driedaagse in Gent zette de tweedejaarsprof van Sport Vlaanderen-Baloise de afvalling naar zijn hand.

 1. Ryanair weigert triatleet Christophe De Keyser omwille van drie extra letters op PCR-test: “500 euro extra moeten betalen om via andere maatschappij te vliegen”
  triatlon

  Ryanair weigert triatleet Christophe De Keyser omwille van drie extra letters op PCR-test: “500 euro extra moeten betalen om via andere maatschap­pij te vliegen”

  Ryanair weigerde vanmorgen een twintigtal passagiers op de vlucht naar het Portugese Lissabon. Onder hen ook triatleet Christophe De Keyser die zondag in Portugal zijn eerste wedstrijd van het seizoen op het programma heeft staan. De verplichte negatieve PCR-test van onder meer De Keyser bevatte op de documenten ook de letters CHC. Een naamgeving die door het laboratorium toegevoegd is, maar identiek is aan een normale PCR-test. Toch kregen de reizigers met de vermelding CHC geen toegang tot het vliegtuig. De Keyser begreep er niks van, boekte dan maar snel een vlucht via TAP om met identiek dezelfde formulieren daar wel aan boord te mogen. “Surrealisme dat me 500 euro extra kost”, aldus De Keyser.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei