Coach Luc Smout en assistent Kenny De Boeck (r.) spreken tijdens een time-out de spelers toe.
Volledig scherm
Coach Luc Smout en assistent Kenny De Boeck (r.) spreken tijdens een time-out de spelers toe. © smb

Na twee seizoenen aan de kust keerde coach Luc Smout terug naar Antwerpen: “Met Antwerp Giants 2 mikken op een zorgeloos seizoen”

BASKETBAL TOP DIVISION TWOAntwerp Giants 2 opende de competitie in Top Division 2 met een verdiende zege tegen Vilvoorde. Voor de jonge groep meteen een deugddoende overwinning, die de nervositeit wat wegneemt. Coach Luc Smout rekent op een zorgeloos seizoen waarbij niet achterom moet gekeken worden.

 1. Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabe­le tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

  Tegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.
 2. Invaller Junior Van Damme schiet Voorde-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”
  Voetbal 3NA

  Invaller Junior Van Damme schiet Voor­de-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”

  Fusieclub Voorde-Appelterre heeft Lochristi opnieuw met de voetjes op de grond gezet. De fusieclub kwam al na één minuut op voorsprong en hield nadien gemakkelijk stand tegen een eerder matig spelend Lochristi. Even voorbij het uur schoot de ingevallen Junior Van Damme bij zijn eerste baltoets al het blessureleed van zich af. In blessuretijd was het opnieuw Van Damme die de duidelijke 3-0-cijfers op het scorebord zette.