Brecht Hellebaut (rechts) kwam  in het tussenseizoen over van Elene-Grotenberge. In de eerste oefenwedstrijd met SV Sottegem tegen Buggenhout scheurde zijn achillespees volledig af. Hij is voor de rest van het seizoen out.
Volledig scherm
Brecht Hellebaut (rechts) kwam in het tussenseizoen over van Elene-Grotenberge. In de eerste oefenwedstrijd met SV Sottegem tegen Buggenhout scheurde zijn achillespees volledig af. Hij is voor de rest van het seizoen out. © Geert De Rycke

Na Levi Casteur valt ook Brecht Hellebaut voor een heel seizoen out bij SV Sottegem: “Nog kern van 18 spelers over”

voetbal eerste ronde beker van belgiëDe voorbereiding is nog pril, maar toch zit tweedeprovincialer SV Sottegem momenteel al in de hoek waar de klappen vallen. Nadat eerder in de eerste voorbereiding in mei aanvaller Levi Casteur al met een kruisbandletstel voor een volledig seizoen uitviel, kende nu ook de nieuw overgekomen centrale verdediger Brecht Hellebaut pech in de bekerwedstrijd tegen Buggenhout. Zonder enig contact zakte hij door zijn achillespees die volledig afgescheurd blijkt te zijn. Ook zijn seizoen zit er al meteen op. Hellebaut ging ondertussen al onder het mes.