FC Gullegem versloeg thuis KSC Lokeren-Temse. Op dit beeld vieren de spelers het openingsdoelpunt van Lennart Sampers
Volledig scherm
FC Gullegem versloeg thuis KSC Lokeren-Temse. Op dit beeld vieren de spelers het openingsdoelpunt van Lennart Sampers © VDB

Na klacht Lokeren-Temse wordt zege Gullegem omgezet in 0-5-forfaitnederlaag, club overlegt vrijdag met raadsman

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AHet sportcomité van Voetbal Vlaanderen heeft woensdag de zege van tweedenationaler FC Gullegem van 10 oktober thuis tegen het ambitieuze KSC Lokeren-Temse (3-1) omgezet in een overwinning met forfaitcijfers voor de bezoekers. De Waaslanders dienden bij de Voetbalbond een klacht in omdat volgens hen de ingevallen nieuwkomer Jens Peremans niet speelgerechtigd was.

  1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
    Volleybal Champions League

    Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

    Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League, ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.