Yannick Cornelissen pakt de bal voor drie Boomse verdedigers.
Volledig scherm
Yannick Cornelissen pakt de bal voor drie Boomse verdedigers. © Basket Geel / Heldenbergh - RV

Na drie rugoperaties en meer dan twee jaar blessureleed maakt Yannick Cornelissen weer zijn opwachting bij BBC Geel

basketbal top division onePijnlijke maar vermijdbare nederlaag voor BBC Geel. Een voorsprong van tien punten bleek in het slotquarter niet voldoende voor de zege (65-67). Phantoms Boom ontving het cadeau met open armen. Ondanks het verlies toch ook positief nieuws voor de Kempense club: na meer dan twee jaar blessureleed verscheen Yannick Cornelissen weer op het terrein.

  1. David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoende zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”
    voetbal derde nationale B

    David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoen­de zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”

    Een diepe zucht van opluchting ging zaterdagavond doorheen het Diestse Warandestadion. Ruim drie maanden na de laatste overwinning, thuis tegen Wezel, wist KFC Diest eindelijk nog eens aan te knopen met een deugddoende driepunter tegen KVK Wellen. Het werd 3-1 dankzij twee goals in de laatste vijf minuten.