Marlies Janssens: “Het blijft een forse uitdaging om oplossingen te zoeken en te vinden tegen topploegen zoals Limburg.”
Volledig scherm
Marlies Janssens: “Het blijft een forse uitdaging om oplossingen te zoeken en te vinden tegen topploegen zoals Limburg.” © Geert De Rycke

Na de knappe zege in Genk bouwen Marlies Janssens en VDK Gent een ruime voorsprong op: “Dit mogen we niet meer laten ontsnappen”

Volleybal Liga ANa de uitzege tegen Genk lijkt het erop dat VDK Gent quasi zeker is van de eerste plaats. “Ik blijf het een gevaarlijke uitspraak vinden”, verklaart Marlies Janssens na een zoveelste topprestatie. “Maar ik ben akkoord, we zijn op de goede weg.”

  1. KVVV s’ Herenelderen en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduitbreiding en opstart G-voetbal”
    Provinciaal voetbal

    KVVV s’ Herenelde­ren en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduit­brei­ding en opstart G-voet­bal”

    Een drietal jaar geleden zag het verdere bestaan van tweedeprovincialer s’ Herenelderen er niet goed uit. Tongerenaar Steve Stas, ex-voetballer kon het niet langer met lede ogen aanzien. Hij nam het besluit om zich te ontfermen over s’ Herenelderen en vroeg zijn vriend Wesley Warnots om het sportieve voor zijn rekening te nemen. Ondertussen is de club springlevend. Er is een dynamisch bestuur met een uitstekende mix van gedreven jongeren en bestuursleden met de nodige ervaring. Ondanks stevige concurrentie in het Tongerse provinciale voetbal met volgend seizoen de start van de nieuwe fusieclub Unico Tongeren is s’ Herenelderen aan het groeien.