Met drie doelpunten in het duel bij Edeboys behoorde Robbert De Smul (Zeveren Sportief) bij de uitblinkers.
Volledig scherm
Met drie doelpunten in het duel bij Edeboys behoorde Robbert De Smul (Zeveren Sportief) bij de uitblinkers. © Robby Verdickt

Na de 7-1-zege tegen Eine nu 1-5-winst voor Robbert De Smul en Zeveren Sportief: “Vooral de efficiëntie ging omhoog”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BDe voorbije weken schoot tweedeprovincialer Zeveren Sportief met scherp. Vorige week poeierde het KWIK Eine af, 7-1 nota bene, en afgelopen weekend liet het andermaal duidelijke cijfers noteren: 1-5 op het veld van Edeboys. Robbert De Smul was met drie doelpunten één van de smaakmakers bij de paars-witten. Hij is vooral blij dat hij de weg naar doel heeft gevonden.

  1. Voorzitter Luc Janssen (SV Belisia): “Positivisme vormt de basis van dit mooie verhaal”

    Voorzitter Luc Janssen (SV Belisia): “Positivis­me vormt de basis van dit mooie ver­haal”

    Als je merkt met welke kracht de nabijgelegen Demer dezer dagen doorheen het Bilzerse landschap snijdt, dan lijkt het wel alsof deze ongetemde felheid de assist levert voor de mooie passages in het fusieverhaal van SV Belisia. Voorzitter Luc Janssen blikt terug op het voorbije halfjaar: “Ik kon zowel bij Bilzen-Waltwilder als Spouwen-Mopertingen een aantal kriebels voelen om een nieuw voetbalverhaal uit te werken. Dat positivisme gaf de aanzet om er na een relatief korte voorbereiding vol voor te gaan. Wanneer we even op die voorbije zes maanden terugblikken, dan heeft SV Belisia toch wel iets neergezet in het Demerstadje.”