Cedric Mertens (m.): “Na onze eerste nederlaag tegen Belisia was het belangrijk om aan te knopen met puntenwinst.”
Volledig scherm
Cedric Mertens (m.): “Na onze eerste nederlaag tegen Belisia was het belangrijk om aan te knopen met puntenwinst.” © Hans Deveuster

Na 3-0-achterstand maakt Cedric Mertens gelijk tegen Bocholt: “Tegengoals waren foutjes van mij, ik had dus iets recht te zetten”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BTweedenationaler Diegem Sport heeft traditioneel een taaie klant aan Bocholt. Toen groen-wit zaterdag na nog geen 40 minuten voetballen tegen een 3-0-achterstand aankeek, leek puntenwinst veraf. Met een laat kopbaldoelpunt van kapitein Cedric Mertens sleepten de bezoekers echter een gelijkspel uit de brand (3-3).

  1. Aukje van Seijst wil met KRC Genk Ladies naar de volgende ronde van de Beker van België
    voetbal super league

    Aukje van Seijst wil met KRC Genk Ladies naar de volgende ronde van de Beker van België

    KRC Genk Ladies treft zaterdagmiddag Club Brugge voor de kwartfinale van de Belgische beker. Geen gemakkelijke opdracht. Het Brugse vrouwenteam prijkt in de rangschikking op de derde plaats met amper drie punten minder dan leider Oud-Heverlee. De mannenploeg van Genk schoof deze week tweemaal onderuit tegen de Bruggelingen. Benieuwd of Genk Ladies beter doet en de kwalificatie voor de halve finale kan binnenhalen. “In de competitie speelden we in Brugge een beresterke partij, maar verloren nipt in de slotfase. Ditmaal willen we beter doen”, klinkt Aukje van Seijst strijdvaardig.