Wen Mukubu wordt achterna gezeten door Kevaughn Allen. De kapitein van Kangoeroes is een toonbeeld van onverzettelijkheid.
Volledig scherm
Wen Mukubu wordt achterna gezeten door Kevaughn Allen. De kapitein van Kangoeroes is een toonbeeld van onverzettelijkheid. © Mpics

Myles Stephens en Kangoeroes Mechelen verzekeren zich van plekje in Elite Golden na winst tegen Leuven (74-65): “Blij dat we ons doel hebben behaald”

BASKETBAL BNXT LEAGUEKangoeroes Mechelen heeft de puntjes op de i gezet. In een cruciaal duel klopte het Leuven met 74-65 na een aantrekkelijk kijkstuk. De toeschouwers, die er sinds lang weer mochten bij zijn, zagen de ‘oudjes’ Loubry-Mukubu de handschoen opnemen. Al waren Stephens en Foerts ook op de afspraak.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.