Mourad Daoudi (r.) in duel met Nick Van Der Zyp (ex-Sint-Lenaarts) van Racing Mechelen.
Volledig scherm
Mourad Daoudi (r.) in duel met Nick Van Der Zyp (ex-Sint-Lenaarts) van Racing Mechelen. © Mpics

Mourad Daoudi wil contractverlenging vieren met zege tegen Pelt: “Sint-Lenaarts is als een tweede thuis voor mij”

voetbal derde nationale BDankzij een kwaliteitsinjectie tijdens de winterstop droomt aanvoerder Mourad Daoudi ervan om het nummer twee uit de stand Pelt zaterdag een eerste nederlaag in bijna vier maanden aan te smeren met Sint-Lenaarts.

 1. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

  KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.