Morane Meyers speelt vrijdag de halve finale op het juniorentoernooi van Maaseik en maakt volgende week haar profdebuut op TC De Pollepel.
Volledig scherm
Morane Meyers speelt vrijdag de halve finale op het juniorentoernooi van Maaseik en maakt volgende week haar profdebuut op TC De Pollepel. © RV / Stolck

Mooi volk voor het 15.000 dollar-toernooi van De Pollepel met ook vier Antwerpse speelsters op hoofdtabel

TennisTwee maanden na het mannentoernooi maakt het Duffelse TC De Pollepel zich op voor een tweede 15.000 dollar-toernooi, deze keer voor vrouwen. Vier Antwerpse speelsters staan rechtstreeks op de hoofdtabel: Eliessa Vanlangendonck, Vicky Van de Peer, Axana Mareen en junior Morane Meyers. Voor die laatste wordt het een eerste optreden op het profcircuit.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.