Amelia Waligora maakte op het 25.000 dollar-toernooi van Eupen een geslaagd debuut op het profcircuit.
Volledig scherm
Amelia Waligora maakte op het 25.000 dollar-toernooi van Eupen een geslaagd debuut op het profcircuit. © RV / Stolck

Mooi debuut voor Amelia Waligora op profcircuit, ook Vandewinkel en di Girolami tot tweede ronde in Eupen

tennisDrie Limburgse tieners stonden donderdag in de tweede ronde van het 25.000 dollar-toernooi van Eupen. Drie keer werd ronde twee het eindpunt, maar de ervaring die werd opgedaan tegen speelsters uit de top-400 op de wereldranglijst kan wel tellen. Voor Amelia Waligora was het in Eupen zelfs een allereerste proftoernooi.

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberghe: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”
  voetbal Jupiler Pro League

  ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberg­he: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”

  Na twee verliespartijen mocht Malinwa zaterdagavond tegen Union voor het eerst zegevieren dit seizoen. KV Mechelen nam de wedstrijd meteen in handen, zette volop druk vooruit, toonde lef en de grinta die in Oostende in de eerste helft ontbrak, was nu wel aanwezig. Een van de exponenten was de jonge Jannes Van Hecke (20). “Dit zijn drie levensbelangrijke punten. Bij een nul op negen had er echt druk op de ketel gekomen.”