Mohamed Kherrazi kende tegen Limburg United een sterk debuut bij Leuven Bears.
Volledig scherm
Mohamed Kherrazi kende tegen Limburg United een sterk debuut bij Leuven Bears. © Jorghé Van Hecke

Mohamed Kherrazi is nieuwste aanwinst van Leuven Bears: “We gaan gewoon voor de Elite Gold”

Basketbal BNXT-LeagueDe opvolging van Jordan Skipper-Brown bij Leuven Bears heeft niet lang op zich laten wachten. Met Mohamed ‘Mo’ Kherrazi (32 jaar, 2m01) heeft de clubleiding een vervanger gevonden die de Belgische competitie en coach Eddy Casteels kent. De Nederlander liet zich alvast positief opmerken bij zijn debuut tegen Limburg United.

 1. Jolien Boumkwo na verbetering Belgisch record kogelstoten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”
  Indooratletiek

  Jolien Boumkwo na verbete­ring Belgisch record kogelsto­ten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”

  Afgelopen zondag was Jolien Boumkwo (29) één van de absolute uitblinkers op het Vlaamse kampioenschap indoor. De Gentse kogelstootster pakte er niet alleen de gouden medaille, maar ze verbeterde er ook het 26 jaar oude nationaal record. Met een fantastische worp van 17m01 deed ze elf centimeter beter dan Greet Meulemeester in 1997. “Hier heb ik heel hard voor getraind”, zegt ze.
 2. Mechelaar Jonas Laureys (ex-Malinwa, nu SK Londerzeel) is eerste zomertransfer van Racing Mechelen: “De ideale club”
  voetbal tweede nationale B

  Mechelaar Jonas Laureys (ex-Malinwa, nu SK Londerzeel) is eerste zomertrans­fer van Racing Mechelen: “De ideale club”

  Transfer Deadline Day betekent niet noodzakelijk de aankondiging van last minute overgangen. Racing Mechelen kondigde met Jonas Laureys immers zijn eerste versterking aan voor volgend seizoen. De 31-jarige aanvaller gaf eerder al aan af te zien van een contractverlenging bij reeksgenoot Londerzeel omwille van een interessanter aanbod. Dat bleek dus afkomstig van Racing Mechelen. Pikant detail: Laureys, geboren en getogen Mechelaar, speelde enkele jaren geleden nog als prof bij de buren van Malinwa.