Dichte mist maakte de wedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel voor de tweede keer onmogelijk.
Volledig scherm
Dichte mist maakte de wedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel voor de tweede keer onmogelijk. © RV

Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

Voetbal tweede nationale ANadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie woensdagavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugkeren. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.

 1. Fleur Moors pakt twaalfde plaats op het WK in Hoogerheide: “Toch wel wat teleurgesteld”
  Veldrijden EK meisjes

  Fleur Moors pakt twaalfde plaats op het WK in Hoogerhei­de: “Toch wel wat teleurge­steld”

  Geen medaille voor Fleur Moors die op het WK in Hoogerheide twaalfde werd. Haar start was nochtans goed, maar na de eerste ronde zakte de Bocholtse weg. Geen podium of medaille dus voor Moors. “Ik was vandaag gewoon niet goed genoeg. Mijn voorbereiding was ook niet top”, vertelt Moors die sinds nieuwjaar geen al te beste periode kende. “De voorbije dagen liep het iets beter, maar vandaag was ik gewoon niet bij de les.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.