‘Leve Cercle’. De strijdkreet lijkt op deze foto wel uit de mond van Miron Muslic te komen, en dat had ook best gekund. De Bosnische Oostenrijker wil zijn trainerscarrière bij de Vereniging nu definitief lanceren.
Volledig scherm
‘Leve Cercle’. De strijdkreet lijkt op deze foto wel uit de mond van Miron Muslic te komen, en dat had ook best gekund. De Bosnische Oostenrijker wil zijn trainerscarrière bij de Vereniging nu definitief lanceren. © Belga

Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”

Voetbal Jupiler Pro LeagueOver enkele uren gaat Cercle Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen. Op de groen-zwarte bus zit Dominik Thalhammer niet langer vooraan. Na het ontslag van de Oostenrijker is diens landgenoot met Bosnische roots, Miron Muslic, nu de man die langs de zijlijn de orders uitdeelt. “We moeten terug naar de basis die ons vorig seizoen zo vaak punten opleverde”, herhaalde de 40-jarige Muslic de afgelopen twee weken voortdurend.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.