Miron Muslic nam een week geleden in Oostende opmerkelijk deel aan de verbroedering van zijn spelers met de supporters. "Wij toonden er hoe graag we elke match willen winnen, de fans verdienden die speciale viering."
Volledig scherm
Miron Muslic nam een week geleden in Oostende opmerkelijk deel aan de verbroedering van zijn spelers met de supporters. "Wij toonden er hoe graag we elke match willen winnen, de fans verdienden die speciale viering." © Photo News

Miron Muslic (Cercle Brugge) zondag tegen AA Gent: “Zo snel mogelijk 36 punten hebben blijft mijn target”

Voetbal Jupiler Pro LeagueNa de eerste zege van 2023, een week geleden in Oostende, kijkt Cercle Brugge weer omhoog. Een plaats bij de top-acht lijkt plots weer een pak minder onbereikbaar, maar met AA Gent krijgt de Vereniging zondagnamiddag geen makkelijk menu voorgeschoteld. “Revanche voor de bekeruitschakeling? Revanche is nooit een motivatie voor mij”, zegt coach Miron Muslic.

 1. Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interessante test, pieken is voor later”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Kamiel Bonneu begint aan zijn Belgisch seizoen in de E3 Saxo Classic: “Interes­san­te test, pieken is voor later”

  Kamiel Bonneu (Team Flanders-Baloise) begint vrijdag aan zijn Belgische seizoen. Na een opener in Spanje en een dubbele opdracht in Frankrijk, staat de Noord-Limburger aan de start van de E3 Saxo Classic. Nog met twijfels want een coronabesmetting verstoorde de voorbereiding van de prof uit Achel. “Ik had gehoopt nu al wat verder te staan. Vrijdag wordt een test, ik hoop mezelf te verrassen”, vertelt hij.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.