Met de bronzen medaille flankeerde Mina Libeer (rechts) op het podium van de klasse tot 57 kg in Parijs Eteri Liparteliani (brons), Haruka Funakubo (goud) en Caroline Fritze (zilver).
Volledig scherm
Met de bronzen medaille flankeerde Mina Libeer (rechts) op het podium van de klasse tot 57 kg in Parijs Eteri Liparteliani (brons), Haruka Funakubo (goud) en Caroline Fritze (zilver). © Photo News

Mina Libeer na brons in Grand Slam van Parijs: “Eerste medaille bij de elite én op niveau van de World Tour”

JudoMina Libeer (23) kon voor het eerst deelnemen aan de Grand Slam van Parijs en keerde met een bronzen medaille terug. Voor de judoka uit Gentbrugge de eerste medaille bij de elite, maar ook op het niveau van de IJF World Tour.

  1. Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdagavond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalprogramma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaatsing staan”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Jarne Mols begint met Wezel Sport woensdag­avond in Oppuurs tegen Bornem aan een inhaalpro­gram­ma: “Enige nadeel is dat we voor serieuze verplaat­sing staan”

    Voor de tweede week op rij kwam Wezel Sport het voorbije weekend niet in actie. Vorige week had de club te maken met een aantal coronabesmettingen. Dit weekend overkwam tegenstander Bevel hetzelfde. Het reglement van Voetbal Vlaanderen zegt dat de uitgestelde wedstrijden 10 dagen later moeten afgewerkt worden. Voor de Molse formatie uit eerste provinciale betekent dat twee keer op rij midweekvoetbal. De eerste afspraak is woensdag om 20 uur tegen Bornem in Oppuurs.