Milan Van den Haute haalde bij de tweedejaarsnieuwelingen de Belgische tijdrittitel voor Yarno Van Herck en een zwaar ontgoochelde Duarte Marivoet.
Volledig scherm
Milan Van den Haute haalde bij de tweedejaarsnieuwelingen de Belgische tijdrittitel voor Yarno Van Herck en een zwaar ontgoochelde Duarte Marivoet. © VDB

Milan Van den Haute verrast favorieten in BK tegen de klok: “Volledig leeg over de streep gereden”

wielrennen nieuwelingenMet vijf seconden voorsprong op Yarno Van Herck en zestien op Duarte Marivoet kroonde Milan Van den Haute zich bij de tweedejaarsnieuwelingen tot Belgisch kampioen tijdrijden. Een verrassende driekleur voor het pienter kereltje uit Edelare-Oudenaarde.

 1. VC Oudegem start het nieuwe volleybalseizoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”
  vrouwenvolleybal liga A

  VC Oudegem start het nieuwe volleybal­sei­zoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”

  Een voorbeschouwing maken over het nieuwe volleybalseizoen van VC Oudegem zonder even stil te staan bij de zware blessure van aanwinst Justine D’Hondt is onmogelijk. De onfortuinlijke aanvalster, die zeer gemotiveerd de overstap maakte van Asterix Avo naar Oudegem, blesseerde zich tijdens een oefentoernooi. Zij is maandenlang uitgeschakeld. Pech voor de volleybalster, pech voor het team van trainer-coach Fien Callens.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.