Milan Paulus en zijn ploegmaats van Lotto Soudal U23 pakten de Belgische titel ploegentijdrit.
Volledig scherm
Milan Paulus en zijn ploegmaats van Lotto Soudal U23 pakten de Belgische titel ploegentijdrit. © Tom Brys / RV

Milan Paulus en Lotto Soudal U23 pakken Belgische titel in de ploegentijdrit

Wielrennen beloftenMilan Paulus (Lotto Soudal U23) heeft zich in Montenaken tot Belgisch kampioen in de ploegentijdrit gekroond. De Truienaar was samen met zijn ploegmaats de beste bij de beloften. Team Elevate p/b Home Solution Soenens van ploegleider Kevin Hulsmans en de Limburgers Jonathan Vervenne en Senne Hulmans werd tweede op vijf seconden. “Het was heel erg close, tijdens de wedstrijd ging het voortdurend op en af, maar aan de meet was de beste tijd toch voor ons”, vertelt Paulus.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Bram Van Eerstvelde effent pad richting Brakelse forfaitzege in beker: “Zelzate wordt de echte test”
  Voetbal Tweede nationale A

  Bram Van Eerstvelde effent pad richting Brakelse forfaitze­ge in beker: “Zelzate wordt de echte test”

  Olsa Brakel heeft een stevige bekerreputatie hoog te houden. Geel-zwart is alvast goed uit de startblokken geschoten. Zoals verwacht bood de Waalse tweedeprovincialer Jemappes maar beperkt weerstand en was de forfaitzege niet meer dan logisch. Na het vroeg uitvallen van Nelis, vorig jaar nog Brakels topschutter, effenden verdediger Cordie en middenvelder Van Eerstvelde het pad met elk twee doelpunten. Komende zondag wacht de lastige verplaatsing naar Zelzate in de derde ronde van de Croky Cup.