Milan Menten, hier op stage in Spanje, start uiteindelijk niet in de veldrit in Zolder.
Volledig scherm
Milan Menten, hier op stage in Spanje, start uiteindelijk niet in de veldrit in Zolder. © Photo News

Milan Menten uiteindelijk niet in cross in Zolder: “Achillespees speelt mij parten”

VeldrijdenDe Superprestigecross van maandag in Zolder, wordt ongetwijfeld een duel tussen Wout Van Aert en Mathieu van der Poel. De Limburgse inbreng bij de mannen komt op de eerste plaats van Quinten Hermans, vijfde in Dendermonde en van Arne Baers die op Terlaemen in eigen achtertuin rijdt. Met Milan Menten stond er even een derde Limburger op de deelnemerslijst, maar de Bilzenaar is er toch niet bij. “Ik was graag gestart, maar mijn nieuwe fiets bezorgt me achillespeesproblemen. Jammer”, zegt Milan Menten. 

 1. Milan Fretin trekt met ambitie naar de Volta Limburg Classic: “Tijd om een resultaat te rijden”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Milan Fretin trekt met ambitie naar de Volta Limburg Classic: “Tijd om een resultaat te rijden”

  Het gaat goed met Milan Fretin. De Genkenaar trok vorige zondag in de aanval in Gent-Wevelgem, een actie die hij enkele dagen eerder ook al deed tijdens Brugge-De Panne. Stevige kost die Fretin sterker maakt. “Dat is allemaal deel van een plan om een nog betere renner te worden”, vertelt Fretin die zaterdag één van vijf Limburgers is in de Volta Limburg Classic. “Opnieuw aanvallen? Misschien is het tijd om voor een resultaat te gaan.”
 1. Everton Luiz, dé breker van SK Beveren: “Ik speel altijd hard, de ref kan het soms niet appreciëren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  Everton Luiz, dé breker van SK Beveren: “Ik speel altijd hard, de ref kan het soms niet apprecië­ren”

  Everton Luiz speelt al een hele tijd bij SK Beveren en is bezig aan een solide seizoen. Toch zagen we nog geen glimp van de persoonlijkheid van de ervaren Braziliaan. De stevige breker op het Beverse middenveld wou zich immers enkel in het Portugees uitdrukken, om zeker niet misverstaan te worden. Gewapend met een Braziliaanse tolk (obrigado, Danilo) gingen we op zoek naar de mens achter de vele tackles.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.