Milan Kuypers probeert in de driedaagse Aubel-Thimister-Stavelot zijn grenzen te verleggen.
Volledig scherm
Milan Kuypers probeert in de driedaagse Aubel-Thimister-Stavelot zijn grenzen te verleggen. © Geert De Rycke

Milan Kuypers naar Aubel-Thimister-Stavelot: “Niet echt iets voor mij, maar goed om beter te worden”

Wielrennen JuniorenMilan Kuypers (18) trekt naar Aubel-Thimister-Stavelot, de UCI-driedaagse in de provincie Luik. De tweedejaarsjunior van het WAC Team vermoedt dat hij op de Luikse hellingen enkele keren met de kop tegen de muur zal botsen.

 1. VC Oudegem start het nieuwe volleybalseizoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”
  vrouwenvolleybal liga A

  VC Oudegem start het nieuwe volleybal­sei­zoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”

  Een voorbeschouwing maken over het nieuwe volleybalseizoen van VC Oudegem zonder even stil te staan bij de zware blessure van aanwinst Justine D’Hondt is onmogelijk. De onfortuinlijke aanvalster, die zeer gemotiveerd de overstap maakte van Asterix Avo naar Oudegem, blesseerde zich tijdens een oefentoernooi. Zij is maandenlang uitgeschakeld. Pech voor de volleybalster, pech voor het team van trainer-coach Fien Callens.
 2. Alken een maatje te groot voor Eendracht Mechelen a/d Maas: “Sterk blok gekoppeld aan efficiëntie zorgen voor ruime 5-1-zege”
  Voetbal eerste provinciale

  Alken een maatje te groot voor Eendracht Mechelen a/d Maas: “Sterk blok gekoppeld aan efficiën­tie zorgen voor ruime 5-1-zege”

  Met zeven op negen heeft FC Alken de competitie schitterend ingezet. Na een gelijkspel tegen Zonhoven en een overwinning in Achel ging nu ook Eendracht Maasmechelen voor de bijl. Aanvankelijk verliep de partij evenwichtig, maar een efficiënt scorend Alken klom voor de rust via Van De Paer naar een veilige 2-0-voorsprong. Toen bezoeker Avci nadien met twee gele kaarten vroegtijdig moest douchen, bouwde de thuisploeg de stand verder uit.