Doelman Milan Iket is het betrouwbare sluitstuk van SV Oostkamp.
Volledig scherm
Doelman Milan Iket is het betrouwbare sluitstuk van SV Oostkamp. © VDB

Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodetitel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”

VOETBAL DERDE NATIONALE ASV Oostkamp is als enige ploeg ongeslagen in derde nationale A en telt intussen 5 punten bonus op eerste achtervolger Voorde-Appelterre. Met nog drie wedstrijden te gaan in de eerste periode kan de rood-witte formatie dit weekend, wanneer Eppegem op bezoek komt, een stevige optie nemen op de eerste periodetitel. Doelman Milan Iket wil dan ook niet langer de kat uit de boom kijken.

 1. Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”

  Dat Sporting Kampenhout de beste ploeg van eerste provinciale is, zal iedereen die de reeks een beetje volgt wel kunnen beamen. Maar puntenverlies overkomt zelfs de beste en dat bleek ook in de topper tegen KHO Bierbeek. Geel-blauw leek op weg naar een 2-1-overwinning, maar daar besliste een penaltyfase in de slotminuten anders over.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.