Milan Fretin ruilt het groen van EFC- L&R-Vulsteke voor het rood-wit van Lotto-Soudal.
Volledig scherm
Milan Fretin ruilt het groen van EFC- L&R-Vulsteke voor het rood-wit van Lotto-Soudal. © RV / Martine Verfaillie

Milan Fretin verhuist in zijn tweede beloftenseizoen naar Lotto-Soudal: “Ik wil er meteen staan”

WielrennenMilan Fretin verhuist op 1 januari van EFC- L&R-Vulsteke naar de rood-witte garde van Lotto-Soudal. De Genkenaar treedt daarmee in de voetstappen van zijn stadsgenoot Gerben Thijssen. Fretin begint aan zijn tweede jaar bij de beloften en hij wil in zijn nieuwe team grote stappen vooruitzetten. “2020 was een verloren jaar. Jammer, want ik had bij mijn huidige ploeg ook mooie dingen willen laten zien. Het zal met een jaar vertraging zijn”, vertelt hij.

 1. Miguel Vieira staat met Waasland-Beveren voor verplaatsing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”
  VOETBAL 1A

  Miguel Vieira staat met Waas­land-Beveren voor verplaat­sing naar Anderlecht: “In onze situatie telt elk punt”

  Morgen begint al de 23ste speeldag in onze hoogste afdeling. Waasland-Beveren, voorlaatste, trekt naar het Lotto Park in Anderlecht. Sinds de fusieclub in 1A kwam postvatten, kon nog nooit gewonnen worden in het voormalige Vanden Stockstadion, terwijl de paars-witten dit seizoen thuis ook nog niet verloren. Mission impossible? “Statistieken zijn er om uitgewist te worden”, zegt trainer Nicky Hayen.
 2. Doelman Berke Özer en KVC Westerlo strijden tegen FC Seraing om de tweede plaats: “We zijn klaar om er weer in te vliegen”
  Voetbal Eerste klasse B

  Doelman Berke Özer en KVC Westerlo strijden tegen FC Seraing om de tweede plaats: “We zijn klaar om er weer in te vliegen”

  Na een lange, maar deugddoende winterbreak lijkt KVC Westerlo klaar te zijn voor de levensbelangrijke terugronde, waarin nog stevig gestreden zal moeten worden voor de prijzen. Na een geslaagde oefenpot tegen STVV (3-0-winst) en een intensieve stageweek in Grobbendonk moeten de Kemphanen zondag de wei in tegen FC Seraing, met de tweede plaats als inzet.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"