In Pollare flankeerde Milan Feys (l.) op het PK-podium laureaat Jens Verbrugghe en een zielsgelukkige Sam Neerinckx.
Volledig scherm
In Pollare flankeerde Milan Feys (l.) op het PK-podium laureaat Jens Verbrugghe en een zielsgelukkige Sam Neerinckx. © Geert De Rycke

Milan Feys buigt op PK het hoofd voor ploegmaat Jens Verbrugghe: “Sterkste renner haalde het”

Wielrennen juniorenAvia-Rudyco greep op het provinciaal kampioenschap voor junioren in de Ninoofse deelgemeente Pollare de macht. Jens Verbrugghe pakte de Oost-Vlaamse wegtitel voor ploegmaat Milan Feys. Dit duo legde het PK diep in de finale in een beslissende plooi. Sam Neerinckx werd derde.

 1. Greg Vanderidt (ex-Beerschot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt (ex-Beer­schot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”

  Het Racing Mechelen-bestuur liet er geen gras over groeien en stelde daags nadat het afscheid nam van trainer Dave De Herdt met Greg Vanderidt al zijn nieuwe coach voor. Voor de 51-jarige Vanderidt (onder meer ex-Rupel Boom en Eppegem) een nieuwe sportieve uitdaging na zijn korte passage bij Beerschot waar hij vorig seizoen werkte als assistent van Javier Torrente en na diens ontslag het seizoen uit deed als T1.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.