Milan Donie, op dit beeld aan de slag op het PK tijdrijden in Ruddervoorde waar hij de vierde tijd klokte, is zondag op het nationaal wegkampioenschap een van de vele outsiders.
Volledig scherm
Milan Donie, op dit beeld aan de slag op het PK tijdrijden in Ruddervoorde waar hij de vierde tijd klokte, is zondag op het nationaal wegkampioenschap een van de vele outsiders. © Foto Coghe

Milan Donie zondag in BK op de weg: “Hopen op benen van Frasnes waar ik mijn eerste podium ooit reed”

wielrennen nieuwelingenIn de manche om de Beker van België in Frasnes-les-Anvaing werd Milan Donie verrassend derde. De tweedejaarsnieuweling uit Kortrijk hoopt dat hij zondag op het Belgisch kampioenschap in Liedekerke dezelfde benen heeft.

  1. Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) stond pas voor eerst in basis: “Ik kan niet ontkennen dat het wat knaagt”
    Voetbal Jupiler Pro League

    Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) stond pas voor eerst in basis: “Ik kan niet ontkennen dat het wat knaagt”

    Over Cercle Brugge-KV Mechelen van vorige zaterdag vielen geen grootse verhalen te brouwen. Het werd een geschiedenisloze partij, met amper doelkansen. Twee of drie aan elke kant, met heel veel goede wil. Met elk een punt na de zoutloze 0-0 konden ze bij Mechelen wel leven, bij Cercle Brugge iets minder. Met vier punten bengelen beide ploegen dichter bij de staart van de klassering dan ze bij de start van de competitie voor ogen hadden.