Milan De Ceuster haalde het in Rekkem van zijn Russische medevluchter Rus Roman Ermakov.
Volledig scherm
Milan De Ceuster haalde het in Rekkem van zijn Russische medevluchter Rus Roman Ermakov. © Gmax

Milan De Ceuster wint in beker van België: “Vlucht van negentig kilometer heeft gerendeerd”

Wielrennen juniorenMilan De Ceuster heeft er een prima weekend opzitten. De junior uit Tremelo was de beste in Rekkem. De wedstrijd telde mee voor de beker van België. Vooral de manier waarop De Ceuster triomfeerde, sprak tot de verbeelding. Meteen werd een sterk seizoen opnieuw beloond met een hoogtepunt.

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschoppen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIE

  Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschop­pen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”

  Diegem Sport stond in de tweede ronde van de Belgische beker tegenover RRC Longlier. Groen-wit kon in negentig minuten geen afstand nemen van de Luxemburgse eersteprovincialer. Via de strafschoppen (5-4) lukte het wel. In de derde ronde (zaterdag om 16 uur) is Diegem gastheer voor eerstenationaler Rupel Boom.