Milan Cambier (l.) legt het in dit duel af tegen Medard Rolfes, maar scoorde kort na de hervatting een fraaie goal.
Volledig scherm
Milan Cambier (l.) legt het in dit duel af tegen Medard Rolfes, maar scoorde kort na de hervatting een fraaie goal. © Geert De Rycke

Milan Cambier helpt KSV Oudenaarde aan eerste zege: “We blijven naar de top vijf lonken”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AEen topspits gaan we van Milan Cambier (21) nog niet maken, maar thuis tegen SK Ronse maakte hij wel een fraai doelpunt. Een belangrijke goal! Kort na de rust zorgde Cambier voor de 2-0. Hij effende zo het pad richting de eerste zege voor Oudenaarde.

 1. Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”
  Atletiek

  Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”

  Zondag is het eindelijk zover. In Berlare wordt dan het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. Dat is traditiegetrouw een heel aangenaam schouwspel en het wordt ook een eerste waardemeter om te zien hoe het met de vorm van de nationale toppers gesteld is. Aan West-Vlaamse kant is het vooral uitkijken naar het vrouwenteam van AV Roeselare, dat traditioneel sterk voor de dag komt op de Relays. Deze keer strijden ze met Adeline Temmerman, Hanna Vandenbussche en nieuwkomer Julie Voet voor een podiumplaats.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.