Milan Cambier (l.) legt het in dit duel af tegen Medard Rolfes, maar scoorde kort na de hervatting een fraaie goal.
Volledig scherm
Milan Cambier (l.) legt het in dit duel af tegen Medard Rolfes, maar scoorde kort na de hervatting een fraaie goal. © Geert De Rycke

Milan Cambier helpt KSV Oudenaarde aan eerste zege: “We blijven naar de top vijf lonken”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AEen topspits gaan we van Milan Cambier (21) nog niet maken, maar thuis tegen SK Ronse maakte hij wel een fraai doelpunt. Een belangrijke goal! Kort na de rust zorgde Cambier voor de 2-0. Hij effende zo het pad richting de eerste zege voor Oudenaarde.

 1. Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”
  voetbal 2NB

  Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”

  Racing Mechelen stond tegen Berchem meer dan een uur met een man meer op het veld, maar de troepen van Greg Vanderidt slaagden er niet in om in die periode afstand te nemen. Integendeel. Beirlant zette de bezoekers zelfs op een 1-2-voorsprong vanop de stip en Berchem claimde nog een tweede elfmeter nadat Van Hoof neerging in de zestien. Pas in het slot van de wedstrijd kon De Paepe een punt uit de brand slepen voor Racing op aangeven van Carrez, 2-2 was de eindstand.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.