Een gevaarlijke situatie voor het doel van Mike Vanhamel. De keeper van Beerschot speelde in Waregem niet zijn meest gelukkige match.
Volledig scherm
Een gevaarlijke situatie voor het doel van Mike Vanhamel. De keeper van Beerschot speelde in Waregem niet zijn meest gelukkige match. © Photo News

Mike Vanhamel en Beerschot gaan onderuit in zespuntenmatch: “Bij de 2-0 ging ik in de fout”

Voetbal 1ADe ene week is de andere niet. Terwijl Mike Vanhamel (32) vorig weekend tegen Racing Genk nog uitgroeide tot één van de helden, was de Beerschot-keeper tegen Zulte Waregem de pineut. “De 2-0 deed ons veel pijn en daar ging een technische fout van mij aan vooraf”, gaf Vanhamel ruiterlijk toe.

 1. Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”
  Lotto Volley Liga

  Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”

  Greenyard Maaseik heeft zich zaterdag niet laten verrassen tegen Menen. De Maaslanders pakten de drie punten, maar zagen de derde set wel naar de bezoekers gaan. Maaseik blijft zo stevig op de tweede plaats en met nog vier matchen te gaan, moet het al erg mislopen voor de Limburgers om nog ingehaald te worden. Nieuwkomer Robin Baghdady toonde tegen de West-Vlamingen opnieuw mooie dingen. “Ja, ik ben tevreden. We pakken de drie punten en geloof me, dat is niet evident na de Europese trip naar Tsjechië”, vertelt de hoekspeler.
 2. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”
  voetbal challenger pro league

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. De Braziliaan Caué stond weer in de spits en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie geblesseerd uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek, na een knap doelpunt van Agustin Anello, op weg naar de zege. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.
 3. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”
  Lotto Volley League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”

  De eerste twee ploegen zijn gekend in de ‘Lotto Volley League’ bij de mannen. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik prijken helemaal bovenaan. Beide Belgische topteams zijn op Europese koers en ontmoeten elkaar binnenkort in de CEV Cup. Maar in de Belgische competitie volgt achter dit sterke tweetal een mooi groepje met drie teams die erg dicht bij elkaar staan.