Mieke Docx durft nog geen datum voor een comeback voorop te stellen.
Volledig scherm
Mieke Docx durft nog geen datum voor een comeback voorop te stellen. © GDR

Mieke Docx breekt sleutelbeen: “Vanaf nu mag ik me officieel coureur noemen”

WielrennenHoewel ze wellicht verschrikkelijk baalt, verliest Mieke Docx haar gevoel voor humor niet. In de Omloop van de Westhoek kwam ze stevig ten val. Verder onderzoek toonde aan dat ze een gebroken sleutelbeen opliep. Naar eigen zeggen mag Docx zich nu officieel renster noemen. Hoelang ze afwezig zal blijven uit het peloton, is nog niet duidelijk.

 1. Enzo Ide met wereldkampioenen op podium en nu op weg naar start EK rallycross
  autosport

  Enzo Ide met wereldkam­pi­oe­nen op podium en nu op weg naar start EK rallycross

  Enzo Ide zal in 2022 zoals al eerder aangekondigd, aan het volledige FIA European Rallycross Championship deelnemen. Hij blijft trouw aan de Audi S1 EKS RX quattro van de nieuwste generatie, die door het voormalige FIA World Rallycross Championship kampioensteam EKS van Mattias Ekström zal worden ingezet. Zijn seizoen start dit weekend in Hongarije, op de omloop van Nyirad en de kalender sluit af in oktober op Spa-Francorchamps.
 2. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
  voetbal tweede nationale

  Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

  Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.