Mickaël Biron (7) wordt na zijn doelpunt gefeliciteerd door zijn ploegmaten.
Volledig scherm
Mickaël Biron (7) wordt na zijn doelpunt gefeliciteerd door zijn ploegmaten. © Belga

Mickaël Biron redt voor RWDM in toegevoegde tijd de meubelen tegen Virton (1-1)

voetbal Challenger pro LeagueRWDM is met een beperkte kern het seizoen gestart met een 1-1-gelijkspel op Virton. Deze puntendeling kwam pas in de toegevoegde tijd tot stand na een kopbaldoelpunt van Biron op aangeven van de ingevallen Botella. RWDM mocht met dit resultaat best tevreden zijn, want de match had na een kwartier al kunnen gespeeld zijn in het voordeel van de thuisploeg.

 1. Kristof Hoho over de reanimatie van Martin Perin (Maaseik): “Hoeft niet het einde van zijn loopbaan te betekenen”
  Volleybal EML

  Kristof Hoho over de reanimatie van Martin Perin (Maaseik): “Hoeft niet het einde van zijn loopbaan te betekenen”

  Ex-Maaseikspeler Kristof Hoho had zaterdagavond een déjà vu toen hij het nieuws hoorde van de reanimatie van Martin Perin. Hoho maakte hetzelfde mee in 2009 toen hij op training in het Italiaanse Padua in elkaar zakte. Sinds toen leeft Hoho met een defibrillator die al twee keer zijn nut bewees. In 2013 was dat het geval tijdens de topper tussen Maaseik en Roeselare. “Een tweede keer gebeurde het in Lanaken”, zegt Hoho. “In principe is Perin niet afgeschreven voor topsport, maar het blijft wachten op verder onderzoek.”
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.