In Nieuwrode won Michiel Lambrecht de openingsrit van de Vermarc Cycling Project Junioren Driedaagse. Hij legde er de basis voor de algemene eindzege in deze Vlaams-Brabantse rittenkoers.
Volledig scherm
In Nieuwrode won Michiel Lambrecht de openingsrit van de Vermarc Cycling Project Junioren Driedaagse. Hij legde er de basis voor de algemene eindzege in deze Vlaams-Brabantse rittenkoers. © Geert De Rycke

Michiel Lambrecht na rit- en eindwinst in Vermarc Cycling Project Junioren Driedaagse: “Ik hoop op een WK-selectie”

Wielrennen junioresMichiel Lambrecht heeft zijn eerste zege beet. In Nieuwrode won hij vrijdag de openingsrit van de Vermarc Cycling Project Junioren Driedaagse. In de etappes in Liedekerke en Schoonderbuken stond hij de leidersplaats niet meer af.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).