Michiel Fransen (links) probeert Hendrik Tuerlinckx af te blokken.
Volledig scherm
Michiel Fransen (links) probeert Hendrik Tuerlinckx af te blokken. © VDB

Michiel Fransen (Achel) maakte in Roeselare zijn debuut in de Liga A: “Geen zenuwen, ook al stonden er toppers aan de andere kant van het net”

Euromillions Volley LeagueMichiel Fransen stond dit weekend voor het eerst in de basis bij Achel. Het was voor de 18-jarige Kempenaar meteen zijn debuut in de Liga A. Op het veld van Roeselare, in het kader van Schiervelde en met toppers aan de andere kant van het net. “Dat is de perfecte samenvatting”, lacht Fransen. “Neen, tijdens de wedstrijd had ik geen last van zenuwen. Het maakt mij niet uit wie de tegenstander is.”

 1. Thiemen Ocket en Caruur Gent maken zich op voor komst van Aalst: “Derby is altijd speciaal”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Thiemen Ocket en Caruur Gent maken zich op voor komst van Aalst: “Derby is altijd speciaal”

  Thiemen Ocket (18) heeft geen extra kopzorgen in deze examenperiode. De jonge, beloftevolle spelverdeler van Caruur Gent kan zich volop concentreren op de extra geladen clash van vrijdagavond tussen de Gentse ploeg en Lindemans Aalst. De Aalsterse Ajuinen moeten winnen, de Gentse Stroppen willen winnen. De mentale druk zou wel eens de doorslaggevende factor kunnen zijn tijdens deze Oost-Vlaamse ontmoeting.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"