Michiel De Zutter hoopt ook tegen Voorde-Appelterre niet met lege handen achter te blijven.
Volledig scherm
Michiel De Zutter hoopt ook tegen Voorde-Appelterre niet met lege handen achter te blijven. © Robby Verdickt

Michiel De Zutter (Eendracht Aalter): “Ook tegen de leider zijn we niet kansloos”

voetbal derde nationale AStraf van Eendracht Aalter. Na een 6 op 45 in de heenronde stond het met één been in eerste provinciale. Vier wedstrijden en vier overwinningen later ziet de wereld er heel anders uit. Eén overwinning behaalde de ploeg onder leiding van Geert Verheye, drie onder de hoede van kersvers coach Michiel De Zutter. In de aanloop naar het duel tegen leider Voorde-Appelterre vroegen we hem of hij zelf geloofde in zo’n scenario.

 1. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren. Zaterdagavond staat er de thuisderby tegen de buren van SK Tongeren op het menu. T1 Davy Sroka en zijn boys willen graag de ingeslagen weg verder zetten.
 1. Maaseik haalt zijn gram: wedstrijd nummer zeven levert eerste overwinning tegen Roeselare op
  Lotto Volley Liga

  Maaseik haalt zijn gram: wedstrijd nummer zeven levert eerste overwin­ning tegen Roeselare op

  Greenyard Maaseik heeft zeven wedstrijden moeten wachten op de eerste overwinning tegen Roeselare. Zaterdag was het dan toch raak. Een fel Maaseik, aangemoedigd door een enthousiaste Steengoed Arena, hield de West-Vlamingen af. De overwinning levert Maaseik ook de voorlopige eerste plaats in de champion play-offs op. Woensdag krijgen de Maaseikenaars opnieuw bezoek uit West-Vlaanderen, deze keer van Menen.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.