Michiel Coppens schreef in Nevele de eerste rit van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften op zijn naam en is in deze vijfdaagse de eerste leider.
Volledig scherm
Michiel Coppens schreef in Nevele de eerste rit van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften op zijn naam en is in deze vijfdaagse de eerste leider. © Robby Verdickt

Michiel Coppens rondt solo van twintig kilometer nipt af en is in Ronde van Oost-Vlaanderen eerste leider

Wielrennen beloftenKnap nummer van Michiel Coppens in de finale van de openingsrit van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor U23. De 19-jarige kerel uit Zele flitste weg uit een kopgroep van achttien, liep tot 45 seconden uit en hield nipt stand. Hij begint vrijdag in Massemen in de groene leiderstrui aan de tweede etappe.

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.