Eerste nederlaag voor Winkel Sport op speeldag 7 op het veld van leider Francs Borains.
Volledig scherm
Eerste nederlaag voor Winkel Sport op speeldag 7 op het veld van leider Francs Borains. © Winkel Sport Marnik Vercaigne

Michiel Clyncke (Winkel Sport): “Einde van een schitterende reeks”

Voetbal eerste nationaleAan alle mooie liedjes komt een einde en dat was zaterdagavond ook het geval voor Winkel Sport, dat een meer dan verbluffende competitiestart nam. Op het veld van leider Francs Borains leden de manschappen van coach Jeffry Verhoeven de eerste nederlaag van het seizoen. Pas na de rust gingen de Winkelnaars kopje-onder.

 1. Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspelers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”
  lotto volley league

  Kobe Brems: “Niet alleen bij Roeselare kunnen de wisselspe­lers voor de kentering zorgen, bij Caruur Gent kan dat ook”

  Woensdagavond was Caruur Gent gedurende anderhalve set de evenknie van Knack Roeselare tijdens het duel tussen de beide koplopers van de Lotto Volley League. Maar daarna bleken de West-Vlaamse landskampioenen te sterk. Michiel Ahyi en Simon Plaskie - beiden ex-spelers van de Gentse ploeg - mochten opdraven bij Roeselare en grepen hun kans. Bij Gent stond Kobe Brems aan de spelverdeling in plaats van de geblesseerde kapitein Tim Degruyter.
 1. Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”
  voetbal derde nationale B

  Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”

  Bij grote waterwerken wordt wel eens vaker gekozen voor een drastische drooglegging. Spits Maxim Versteeven maakte het in zijn jonge voetballoopbaan evenwel nog niet eerder mee dat hij in zes wedstrijden niet eenmaal tot scoren kwam. “Het was inderdaad lang geleden, met dank aan maatje Bram Poell”, aldus de 21-jarige aanvaller. “Vorig seizoen vlogen ze er iets vlotter in, dat klopt. Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken.”