Michiel Ahyi: "Ik durf op de tweede plaats mikken in de Champions League."
Volledig scherm
Michiel Ahyi: "Ik durf op de tweede plaats mikken in de Champions League." © Jo Naert / RV

Michiel Ahyi en Knack Roeselare verstevigen leiderspositie: “Zo veel mogelijk laten zien wat ik kan”

Volleybal Lotto LeagueVoor de wedstrijd tussen Roeselare en Gent koos Knack-coach Vanmedegael ervoor om drie nieuwe spelers in zijn team te brengen. De aanvallers Michiel Ahyi en Simon Plaskie hadden een paar jaar geleden bij de Gentse ploeg gespeeld en toonden met een grote gretigheid dat zij er flink op vooruit gegaan zijn sinds zij bij de landskampioenen volleyballen. De Braziliaanse middenspeler Maicon Leite kreeg ook uitgebreide speelkansen. Hij hoorde meteen bij de uitblinkers.

 1. Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers
  Lotto Volley League

  Maaseik piekt naar beste vorm: met dank aan man-in-vorm Ferre Reggers

  Greenyard Maaseik heeft zich helemaal ontdaan van het zwarte beest Aalst. De Oost-Vlamingen waren meer dan eens spelbreker in de Maaseikse opmars, maar dat hebben de Maaslanders nu achter zich gelaten. De troepen van coach Fulvio Bertini kweten zich woensdag probleemloos van hun taak tegen Baetens en co. Met opnieuw een absolute hoofdrol voor Ferre Reggers. De Brabander wordt straks ook bepalend in de belangrijke Europese matchen tegen Roeselare.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.