Zondag won Michelle Struijk (l.) met de Red Panthers met 4-1 van Zuid-Afrika. Straks staat de topper tegen Australië op de affiche.
Volledig scherm
Zondag won Michelle Struijk (l.) met de Red Panthers met 4-1 van Zuid-Afrika. Straks staat de topper tegen Australië op de affiche. © Belga

Michelle Struijk straks met Red Panthers tegen Australië: “Een leuke ploeg om tegen te hockeyen”

hockey wkVandaag Australië en morgen Japan: de beslissende fase in de poule van de Red Panthers op het WK in Terrassa is aangebroken. Michelle Struijk, samen met Alix Gerniers en Barbara Nelen één van de drie kapiteins van de Panthers, heeft er vertrouwen in. “We zijn op alles voorbereid en intussen zitten we helemaal in het Spaanse ritme”, lacht ze.

  1. Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”
    voetbal tweede nationale B

    Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”

    In een boeiend bekerduel nam SK Tongeren met 2-3 de maat van Termien. Voor Davy Heymans was de partij tegen Termien meteen zijn laatste opdracht als trainer van Tongeren. De Zutendaler tekende een contract bij MVV en gaat er vanaf maandag fulltime aan de slag als coördinator bij de MVV-jeugdacademie. Bij Tongeren wordt hij vervangen door Tomas Daumantas, die de voorbije acht seizoenen bij Termien trainde.