Coach Michel Van Assel probeert met Kevin De Saedeleer en Renaud Malache op het WK voor doven en slechthorenden twee keer het podium te halen.
Volledig scherm
Coach Michel Van Assel probeert met Kevin De Saedeleer en Renaud Malache op het WK voor doven en slechthorenden twee keer het podium te halen. © Geert De Rycke

Michel Van Assel met twee judoka’s naar WK voor doven en slechthorenden: “Belangrijk toernooi voor de Deaflympics volgend jaar in Brazilië”

judoJudocoach Michel Van Assel reist woensdag met twee judoka’s naar het WK voor doven en slechthorenden in Versailles. Zowel Kevin De Saedeleer uit Aalst als Renaud Malache uit Bergen kunnen op het podium eindigen.

 1. Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”
  autosport

  Mechelse student Grégoire Munster vicekampi­oen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.