Michel Daniels (47) drijft de tegenstand tot wanhoop, onder meer met zijn fysieke paraatheid en slice backhand.
Volledig scherm
Michel Daniels (47) drijft de tegenstand tot wanhoop, onder meer met zijn fysieke paraatheid en slice backhand. © MGD

Michel Daniels (KTC Diest) op dreef bij de heren 2 én 45: “Een rally kan niet lang genoeg duren”

TennisMichel Daniels (90 punten) is dan al even de 45 jaar gepasseerd, op zijn tennis zit duidelijk nog maar weinig sleet. Op zijn thuisclub KTC Diest was hij afgelopen zondag nog goed voor een finaleplaats, om enkele uren later met de toernooiwinst aan de haal te gaan bij de heren 45 op het sterrentoernooi van de Reinaert Tennisclub.

 1. Christoff Corten wil een tweede opeenvolgende zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”
  autosport

  Christoff Corten wil een tweede opeenvol­gen­de zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”

  Er zijn in België twee 24-uursraces die er toe doen: de 24 uur van Spa voor de internationale top van de GT-rijders en de 24 uur van Zolder waar de beste Belgen zich met elkaar meten in prototypes, GT’s en toerwagens. In 2020 stond die laatste race niet op de agenda omwille van Covid-19, maar in 2021 kan Christoff Corten er zijn titel wel verdedigen. De snelle man uit Tienen is immers de laatste winnaar van de race, samen met vader en zoon Bert en Stienes Longin en de jonge Zwitser Giorgio Maggi.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Michael Davis maakt indruk bij 
Waasland-Beveren: “Ik blijf progressie maken”
  voetbal 1B

  Michael Davis maakt indruk bij Waas­land-Beveren: “Ik blijf progressie maken”

  Het publiek van Waasland-Beveren - de meegereisde bezoekende supporters dan toch - leerde vorige week tegen RWDM nieuwkomer Michael Davis kennen. De negentienjarige verdediger viel al vroeg in en scoorde de mooie openingstreffer in het Edmond Machtensstadion. Binnen de club horen we al enige tijd positieve signalen over de jonge Belg die overkwam van KV Mechelen. Ook vrijdagavond tegen Lierse maakt hij een goeie kans om te spelen.
 2. SV Anzegem-doelman Jonas Uytterhaegen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”
  Voetbal derde Nationale A

  SV Anzegem-doel­man Jonas Uytterhae­gen is op zijn hoede voor Overijse: “Heel gefocust voetballen én de kansen afmaken”

  SV Anzegem begon goed aan het seizoen in derde nationale A. Met een 6 op 9 staat het op een verdienstelijke zesde plaats in de rangschikking. KHO Wolvertem-Merchtem werd in de seizoensopener met 2-0-verliescijfers huiswaarts gestuurd en ook in St.-Genesius-Rode werd met 0-4 gewonnen tegen KFC Rhodienne-De Hoek. Op Voorde-Appelterre wilde het vorige week niet zo goed lukken en werd er met 2-0 verloren.