De Kortemarkse winger Michaël Vandemaele scoorde het voorbije weekend drie keer tegen Beernem.
Volledig scherm
De Kortemarkse winger Michaël Vandemaele scoorde het voorbije weekend drie keer tegen Beernem. © VDB

Michaël Vandemaele en Kortemark winnen eindelijk nog eens na zeven matchen zonder zege: “Dit is voor iedereen een enorme opluchting”

wielrennen tweede provinciale AVlak voor de winterstop heeft SVD Kortemark toch nog eens de smaak van een overwinning kunnen proeven. Het stuurde Beernem met een forse 6-1-nederlaag naar huis in tweede provinciale A. Flankaanvaller Michaël Vandemaele was met een hattrick een bedrijvige pion binnen het geel-blauwe elftal.

 1. Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammanager: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”
  PREMIUM

  Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammana­ger: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”

  Schoonbeek-Beverst heeft de vacature voor de afscheidnemende T1 Yves Beckers helemaal ingevuld. De nieuwe hoofdcoach wordt Bert Vosters, nu nog aan de slag bij Pelt en tegenstrever zaterdagavond. Hij wordt verenigd met Marco Pauls, die bij groenwit de taak van teammanager op zich zal nemen. “Ik had Bert Vosters als mijn assistent bij Tongeren. Mijn verhaal bij die club stopte in november 2021, waardoor er ook een einde kwam aan onze samenwerking. Vanaf deze zomer zullen we de draad samen weer opnemen”, aldus Marco Pauls.
 2. Lyra-Lierse heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”
  PREMIUM

  Ly­ra-Lier­se heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”

  Lyra-Lierse moest op de vorige speeldag de rol weer even lossen. De schade in de rangschikking viel best nog wel mee, maar dat die 5-2-nederlaag mentaal een zware dreun was, mag duidelijk zijn. Maar niets is verloren, op voorwaarde dat even snel weer orde op zaken wordt gesteld. Tegen Bocholt moet dat dan maar gebeuren, ook niet de makkelijkste opdracht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.