Michael Rossaert op een indoorwedstrijd op 10 februari van 2018, vlak voor hij zijn achillespees afscheurde. Nu is de spurter uit Belsele helemaal terug en klaar om weer te knallen.
Volledig scherm
Michael Rossaert op een indoorwedstrijd op 10 februari van 2018, vlak voor hij zijn achillespees afscheurde. Nu is de spurter uit Belsele helemaal terug en klaar om weer te knallen. © BELGA

Michael Rossaert wil drie jaar na achillespeesscheur weer topniveau halen: “Nu vooral hopen om veel wedstrijden te kunnen lopen”

ATLETIEKSpurter Michael Rossaert (25) wil er in 2021 opnieuw staan. Sinds z’n achillespeesscheur in 2018 legde de Belselenaar een lange weg af. In het meest gunstige scenario kan hij zich opnieuw in de Belgische 4x400m-ploeg lopen. 

  1. Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podiumplaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”
    triatlon

    Sterke Louis Naeyaert baalt om gemiste podium­plaats in Kallemoeie: “Prijs van leerschool moeten betalen”

    Spanning troef in de Kallemoeietriatlon van Beernem zondagnamiddag. Bij de vrouwen was voormalig Belgisch kampioene Xenia Luxem net als twee jaar geleden duidelijk de beste. Bij de mannen zagen we na de solo van Adam Lambrechts een spannende strijd tussen Lukas Bosmans en Sander Heemeryck, al had Bruggeling Louis Naeyaert in de beginfase het heft in handen. Hij kwam te vroeg de man met de hamer tegen.