Michael Obasuyi verwacht in 2021 grote stappen voorwaarts te zetten en acht kwalificatie voor de Olympische Spelen realistisch.
Volledig scherm
Michael Obasuyi verwacht in 2021 grote stappen voorwaarts te zetten en acht kwalificatie voor de Olympische Spelen realistisch. © BELGA

Michael Obasuyi bereidt in Zuid-Afrika het indoorseizoen voor: “Op het EK in Torun wil ik me bewijzen op het allerhoogste niveau”

AtletiekGisteren is Michael Obasuyi (21) naar Zuid-Afrika vertrokken voor een drieweekse atletiekstage. De hordenspecialist zal er zich in alle rust voorbereiden op het komende indoorseizoen. “Mijn eerste wedstrijd loop ik normaal op 31 januari in Düsseldorf en daarna ligt de focus vooral op het EK indoor in het Poolse Torun”, klinkt het vastberaden.

 1. Peter Van Driquelle (BC Grimbergen) is oudste basketspeler in provinciale: “Mijn zonen sporen me aan om te trainen”
  Basketbal Eerste provinciale

  Peter Van Driquelle (BC Grimbergen) is oudste basketspe­ler in provincia­le: “Mijn zonen sporen me aan om te trainen”

  Drie generaties basketbalspelers hebben het opgenomen tegen Peter Van Driquelle. De Grimbergenaar was achtenveertig jaar, toen corona uitbrak. Hij zal er vijftig zijn, als de competitie heropgestart wordt. Van Driquelle gaat bijna een halve eeuw mee in de sport. In welke mate zal hij in september nog paraat staan? Het antwoord getuigt van realisme, zelfkennis en humor.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"