Michael Ngadeu vecht een duel uit met Damien Marcq van Union in het Dudenpark.
Volledig scherm
Michael Ngadeu vecht een duel uit met Damien Marcq van Union in het Dudenpark. © BELGA

Michael Ngadeu (AA Gent) zet ook op Union sterke prestatie neer: “Ik probeerde geel te pakken, maar de ref had me door”

VOETBAL 1AAA Gent keerde met een punt terug van een bezoek aan leider Union. In een gesloten wedstrijd met amper kansen waren de uitblinkers in beide defensies te vinden. Michael Ngadeu bevestigde zijn goeie seizoenshelft met een nieuwe - haast foutloze - prestatie centraal achterin. De 31-jarige Kameroener kan met vertrouwen richting de Afrika Cup. Al had hij graag nog een geel karton achter zijn naam gezien.

 1. Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsmaken voor beloftencoach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsma­ken voor beloften­coach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”

  KVK Ninove ontvangt zaterdagavond nog eens een topploeg op De Kloppers. Met La Louvière krijgen de groenhemden weer een profelftal op bezoek. De Walen blikten afgelopen weekend nog Heist in met 6-2, al wisselen ze wel goede prestaties met mindere af. Als Ninove zich sportief wil redden, dan zal de ploeg toch tegen de toppers ook punten moeten zien te sprokkelen. Een opdracht die dit seizoen nog maar amper lukte.
 2. Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”

  Tijdens de interlandbreak moesten de Kanaries aan de bak voor een oefenwedstrijd op en tegen FC Köln. T1 Bernd Hollerbach kon sowieso niet rekenen op enkele internationals, maar de bedoeling was ook om de jongeren speelgelegenheid te gunnen. Wel was het even schrikken deze week op training. T3 Lamine Cissé werd onmiddellijk ontslagen na een handgemeen met physical trainer Sebastian Klein. Het incident had geen verdere naweeën op de voorbereiding van de wedstrijd bij Union.