Michael Davis (r.), samen met zijn manager Janny Kazilas.
Volledig scherm
Michael Davis (r.), samen met zijn manager Janny Kazilas. © C_Lifemanagement / RV

Michael Davis (19) ziet in Waasland-Beveren ideale stap vooruit: “Profdebuut maken is eerste doel”

voetbal 1BAmbitieuze youngster. Verdediger Michael Davis (19) kwam over van de beloften van KV Mechelen om zijn eerste stappen als prof te zetten bij Waasland-Beveren. “Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze mij echt wouden.” 

0 reacties

 1. Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon
  Wielrennen

  Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon

  Op de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen wordt er vrijdag niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, ook de wielerkalender komt er aan bod. In het voorstel van kalender staan er voorlopig 67 wegwedstrijden. Dat zijn er alvast minder dan in 2021. De nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling komt uit Borgloon, want de kandidaten Freddy Lowette en Alex Onclin wonen beide in de Zuid-Limburgse stad.
 2. Heiveld Junior Open: Anastasia Huysegoms en Eline Bex voor het eerst in halve finale van een ITF-toernooi
  Tennis

  Heiveld Junior Open: Anastasia Huysegoms en Eline Bex voor het eerst in halve finale van een ITF-toer­nooi

  Voor internationaal juniorentennis is TC Heiveld een vaste pleisterplaats. Deze keer staat er in Sint-Katelijne-Waver een Grade 5-toernooi op de affiche. Nog twee landgenoten komen zaterdag in actie in halve finale: de Antwerpse Anastasia Huysegoms en de Limburgse Eline Bex. Voor beide jonge beloften is het de eerste keer dat ze de halve finale van een ITF-juniorentornooi bereiken.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.