Aaron De Bolle speelde een sterk toernooi in Merelbeke, maar in de finale moest hij de duimen leggen voor toernooirevelatie Mathieu Daems
Volledig scherm
Aaron De Bolle speelde een sterk toernooi in Merelbeke, maar in de finale moest hij de duimen leggen voor toernooirevelatie Mathieu Daems © Geert De Rycke

Meteen spektakel in Tennis Tour in Merelbeke

TENNISDit weekend ging de Tennis Tour van start en daarin verliepen heel wat wedstrijden bijzonder spektakelrijk. In de hoogste mannenreeks groeide het duel tussen Jens De Bosscher en Thomas Heyse uit tot een heuse thriller. Heyse (nummer 11) haalde de eerste set binnen (6-3), De Bosscher (nummer 100) nam de tweede set (5-7) voor zijn rekening en na een wedstrijd van meer dan twee uur bleek die De Bosscher ook de sterkste (5-7)

  1. Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”
    Voetbal eerste ronde beker van belgië

    Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”

    Nijlen hield schietoefening tegen derdeprovincialer Noordstar dat de kwalificatie van de thuisploeg nooit in gevaar bracht. Verlinden (2), Paulissen (2), Van Der Heyden, Tuteleers en Bruyninckx scoorden hun deel van de goals, maar Stef Van Den Heuvel was de grootste slokop met vijf treffers, nog voor de rust. Volgende week wacht, na het oefenduel met Lyra-Lierse, nog een tweede test voor Nijlen in de beker tegen Berg en Dal, titelkandidaat in eerste provinciale.