Star of the Game José Pedro Gomes verschalkt het blok van Tim Verschueren (links) en Dion Verweij. Johan Devoghel: "Met zijn temperament trok José de andere spelers mee.”
Volledig scherm
Star of the Game José Pedro Gomes verschalkt het blok van Tim Verschueren (links) en Dion Verweij. Johan Devoghel: "Met zijn temperament trok José de andere spelers mee.” © Dick Demey

Met slechts acht spelers neemt Lindemans Aalst de maat van Achel

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEMet Achel en Lindemans Aalst stonden de winnaars van de openingswedstrijd in de Challenge Final Four tegenover elkaar. Het werd een weinig hoogstaand, maar wel uitermate spannend duel. De kansen wisselden voortdurend en het waren de Ajuinen die zich uiteindelijk naar de drie punten knokten (23-25, 25-17, 20-25 en 21-25).

 1. Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”
  triatlon

  Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”

  Na zijn zesde plaats vorige week in de halve Ironman van Texas heeft onze landgenoot Bart Aernouts zijn eerste zege op Amerikaanse bodem te pakken. Na een spannende race kwam de Antwerpenaar zondag in Florida als eerste over de streep na een sterk fiets- en loopnummer. De conditie gaat duidelijk in stijgende lijn bij de vice-wereldkampioen Ironman van 2018 die nog minstens vijf weken in Amerika zal blijven. “Op 23 mei start ik een Tulsa (Oklahoma) met als doel een ticket te pakken voor het wereldkampioenschap in Hawaï”, kondigt een tevreden Aernouts aan.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"