Lotto pronkt dit seizoen op het shirt van Union.
Volledig scherm
Lotto pronkt dit seizoen op het shirt van Union. © Belga

Met nieuwe hoofdpartner lijkt Union helemaal klaar voor opener tegen RSCA: “Al hele week heel veel goesting, concentratie en plezier in de spelersgroep”

voetbal 1AUnion opent zondag om 18u30 op het veld van Anderlecht het nieuwe seizoen. Het wordt dus meteen bij de terugkeer naar 1A een Brusselse clash voor de Unionisten. Net voor de openingswedstrijd stelden de Brusselaars met Lotto nog een nieuwe hoofdpartner voor. 

 1. Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmuntende competitiestart”
  voetbal vierde provinciale C

  Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmunten­de competitie­start”

  De voorbije jaren ging het op sportief vlak bergaf met SV De Ruiter, want de Roeselaarse ploeg zakte in een snel tempo naar vierde provinciale. In de C-reeks nam de ploeg van coach Gregory Werbrouck alvast een prima start. Na vier speeldagen deelt SV De Ruiter samen met SV Anzegem B met het maximum van de punten de leidersplaats.
 2. Trainer Nordine Vanroosbeke (Blauwvoet Otegem) stopt wegens gezondheidsredenen: “Bedankt voor de nauwe samenwerking en het begrip”
  voetbal derde provinciale C

  Trainer Nordine Vanroosbe­ke (Blauwvoet Otegem) stopt wegens gezond­heids­re­de­nen: “Bedankt voor de nauwe samenwer­king en het begrip”

  Derdeprovincialer Blauwvoet Otegem moet op zoek naar een nieuwe trainer. Nordine Vanroosbeke stopt wegens gezondheidsredenen. “Met spijt melden we dat de samenwerking wordt stopgezet”, aldus voorzitter Mathieu Salembier. “We danken Nordine voor zijn engagement binnen onze club en gaan noodgedwongen op zoek naar een vervanger.”